[featured_image]
  • Version
  • Download 269
  • File Size 1,007.82 KB
  • File Count 1
  • Create Date 02/11/2023
  • Last Updated 27/11/2023

Rregullorja BDFKEE-012023 Për Plotësim dhe Ndryshimin e Rregullores Nr. 2 për Organizimin e Brendshëm, Punësimin dhe Pagat e Personelit, e plotësuar dhe ndryshuar me Rregulloren BDFKEE – Nr. 012023.

Attached Files

FileAction
Rregullorja BDFKEE-012023 Për Plotësim dhe Ndryshimin e Rregullores Nr. 2 për Organizimin e Brendshëm, Punësimin dhe Pagat e Personelit, e plotësuar dhe ndryshuar me Rregulloren BDFKEE – Nr. 012023.pdfViewDownload