Rreth nesh


Fondi i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë, si institucion i pavarur, autonom dhe i qëndrueshëm është themeluar me miratimin Ligjit për Efiçiencën e Energjisë (Nr. 06 / L-079). Ky institucion synon të arrijë objektivat e Republikës së Kosovës në Efiçiencën e Energjisë, duke nxitur, mbështetur dhe zbatuar masa të efiçiencës së energjisë, si dhe të tërheqë dhe menaxhojë burime financiare në mënyrë që të financojë dhe zbatojë projekte investive në fushën e efiçiencës së energjisë.

OUR BENEFITS

Main Reasons Why Choose Us

Emergency Backup

Solar panels can affect the value of your home. Several studies show that solar .

Peak Shaving

Solar panels can affect the value of your home. Several studies show that solar .

Renewable

Solar panels can affect the value of your home. Several studies show that solar .

Demand Response

Solar panels can affect the value of your home. Several studies show that solar .

Commercial Equipment

Solar panels can affect the value of your home. Several studies show that solar .

Home Appliance

Solar panels can affect the value of your home. Several studies show that solar .
01

Energy Solutions

Turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat amet. Sit amet luctus
02

Global Expertise

Venenatis lectus magna fringilla urna quis blandit turpis cursus diam vitae turpis.
03

For Commercial

Turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat amet. Sit amet luctus
04

Energy Solutions

Venenatis lectus magna fringilla urna quis blandit turpis cursus diam vitae turpis.

Ne jemi kompania më e madhe e pavarur prodhuese. Shiko të gjithë Shërbimet

WHAT WE DO

We are Building a Sustainable Future

Solar Energy
Web Designer 87%
Wind Energy
Web Designer 71%
Hydropower
Web Designer 70%

what we do

Fostering Growth
of Solar Energy!

It amet consectetur adipiscing elit duis tristique. Nulla aliquet enim tortor at. Eget nulla facilisi etiam sumitut est dignissim.